SportFyzie

Deskundig onderzoek

Deskundig onderzoek

We zetten alles op alles om jou als sporter nóg fitter terug te brengen. De snelheid en deskundigheid van de diagnostiek is ontzettend belangrijk. Daarom doen we ons uiterste best om ons zo flexibel mogelijk op te stellen. Zo proberen we ons altijd zo goed mogelijk aan te passen aan jouw leefstijl en ritme. We kijken continu naar hoe we onze onderzoeksprocessen kunnen verbeteren. Hierdoor zijn we altijd in ontwikkeling. Met de sportspecifieke testen kunnen we op elk moment exact bepalen waar je staat met jouw klacht. Door onze samenwerkingen met sportartsen, orthopeden en huisartsen hebben we alle kennis altijd binnen handbereik. En zo kunnen we jouw klacht zo deskundig mogelijk onderzoeken én beoordelen.

Diagnose bepalen

We doen deskundig onderzoek om de juiste diagnose te bepalen. Samen met het team bepalen we welke fysiotherapeut het beste bij jouw klacht past. Door onze flexibiliteit proberen we ons zo goed mogelijk aan te passen aan jouw leefstijl en ritme.

Echografisch onderzoek

Met echografie kijken we naar de kwaliteit, vorm en functie van verschillende lichaamsdelen. Denk hierbij aan spieren, pezen, kapsels en banden. Door echografie krijgen niet alleen wij, maar ook jij een beter beeld van de oorzaak van jouw klacht. We kunnen met het inzetten van echo nauwkeuriger een diagnose en prognose opstellen. En hierdoor kunnen we de behandeling heel precies op de klacht afstemmen.

Sportspecifieke testen

We doen sportspecifieke testen om te kijken waar je op dit moment staat met je klacht. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat we exact weten in welke fase je zit zodat we je klacht zo goed mogelijk kunnen analyseren en behandelen.

Samenwerking met specialisten

We werken samen met verschillende specialisten om jouw klacht zo nauwkeurig mogelijk te onderzoeken. De kennis van sportartsen, orthopeden en huisartsen hebben we altijd binnen handbereik. En zo zorgen we er samen voor dat jouw klacht op de beste manier wordt onderzocht.